Träffa Martin Söderberg

Om mig
Jag är service och support chef på Bright, jag tog min första anställning 1985. Jag kommer från Malmö. Min arbetsplats nu är Bright Installation i Årsta. Jag och min familj bor på Södermalm.

Beskriv företagets inriktning på marknaden
Bright har flera olika inriktningar. Det finns en uthyrningsavdelning, Bright Rental. Hyr ut ljud, ljus, video, transport och scen. Projektleder och gör allt förarbete. Förprogrammering i studio för ljus och videoinnehåll.

Bright Installation som gör fasta installationer med scenutrustning och mekanik, konferensrum AV teknik samt hotell AV.

Bright har återförsäljarföretag, Intersonic AB som säljer många av dom produkter som vi själva använder.

Vi har en service och support avdelning som tar hand om alla dom olika avdelningarnas service, support och underhåll av utrustning.

Antal anställda i företaget
Ca 400 i 3 länder, Sverige, Norge och Finland. Sverige ca 100.

Beskriv företagets utveckling, både historiskt och framtid
Vi började i denna bransch i mitten på 80 talet. Bright består av många företag från ljud, ljus, video, scen och transport. Vi har vuxit mycket under dom senare åren genom uppköp av företag. Vårt mål är att vara ledande i Sverige och en av dom stora aktörerna i Europa.

Utmaningar för branschen
Ha rätt teknik och att den är hållbar, kommer så mycket nya produkter från alla tillverkare. Vi vill ha produkter som är efterfrågade länge från våra kunder. Förr var det mycket enklare, det släpptes en tiondel så mycket produkter.

Vad tycker du är LLB:s viktigaste frågor framöver
Hitta nya medlemmar från små och medelstora företag. Vi har mycket att ge dom och det gäller nu att nå fram till dom så att LLB får vara en del av deras tekniska vardag. LLBs ansikte utåt, ska bli mycket mer personligt och nåbart. Vårt mål är att vår teknikbransch ska känna att ett medlemskap hos LLB är en självklarhet.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

LLB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress llb@branschkansliet.se.

LLB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR