Träffa Petri Mustanoja, ägare PEMU

Om mig
Min resa inom eventbranschen startade egentligen på gymnasiet, jag gick medieprogrammet men var riktigt skoltrött och endast intresserad utav de praktiska ämnena som ljud, bild och grafisk formgivning. Som tur var hade jag en mentor som uppfattade detta och när det var dags för praktik under sista året så fick jag en plats på Mässteknik i Kungälv. Detta var starten på min karriär och mitt växande intresse för teknik och prylar.

Direkt efter gymnasiet började jag att jobba för samma företag och utvecklades till att bli en av deras videotekniker. Efter att jag varit på företaget från och till under många år avslutade jag min tid på Mediatec (tidigare Mässteknik) med att vara ansvarig för underhåll och utveckling av deras hyressystem Easyjob och har jag nu landat på Interlite i Uddevalla som lager- och logistik ansvarig.

Vid sidan av min anställning på Interlite så bedriver jag även mitt egna företag Pemu som tillhandahåller konsulttjänster inom Easyjob och försäljning av produkter kopplade till detta.

Företagets inriktning på marknaden
Företaget startade när jag märkte att det fanns ett behov från andra företag av att få hjälp med att utveckla eller på andra sätt få support när det gäller Easyjob. Detta är något som passade mig perfekt då jag verkligen gillar att jobba med det systemet. Jag har nu valt att även starta försäljning av produkter som jag anser är bra för företag med lager inom eventbranschen.

Medlemskategori
Annat

Vilket mervärde ger medlemskapet i LLB dig och vilka frågor anser du är viktigast för LLB att arbeta med i framtiden
Då jag har flera år av arbete inom fackliga frågor så anser jag att det är viktigt att organisera sig om man vill kunna påverka. Det är även viktigt för framtiden inom branschen med att kunna ta fram sunda förhållanden på marknaden så att det är en välmående bransch.

Just för min del anser jag att det är viktigt att visa stöd för den branschorganisation som mina kunder tillhör.

Jag tror att en av utmaningarna är att just att få företagare att ansluta sig och att få dem att inse vikten av att vara starkare tillsammans. Konkurrens är bra men då skall det vara en sund sådan för alla parter.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

LLB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress llb@branschkansliet.se.

LLB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR