Efterklang - Margareta Andersson

Beskriv företagets inriktning på marknaden
Efterklang designar och säkerställer ljudmiljöer.

Vi ger råd om akustik, vibrationskontroll och designar nyskapande ljudupplevelser i fysiska rum med människan i fokus.

Vår expertis sträcker sig över ett brett spektrum och skala av akustiska utmaningar, från byggnadsakustik till industribuller, stads- och trafikljud och produktutveckling. Som en av de ledande aktörerna i Europa skräddarsyr Efterklang uppmärksammade koncept inom ljudarkitektur till bland annat handelsplatser, butiker, hotell, restauranger, kontor, banker och säkerhetsmiljöer. Genom att ansvara för hela kedjan från idé till tekniskt genomförande av innovativ ljuddesign förstärker vi miljöns intryck, bygger atmosfär eller maskerar privat information.

Efterklang är en del av AFRY och tillhör ÅF-Infrastructure AB

Utmaningar för branschen
För ljuddelen är det att gemensamt klara av att på ett ansvarsfullt sätt forma framtidens urbana ljudlandskap, utan ljudföroreningar och ljudkrig, med människan i fokus.

Vad tycker du är LLB:s viktigaste frågor framöver
Att förena det analoga med det digitala.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

LLB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress llb@branschkansliet.se.

LLB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR