Tobias Larsson - VD Hire Sound Sweden AB

Om mig
VD för Hire Sound Sweden samt dotterbolaget Light Tec Scandinavia.
Jag är i grunden marknadsekonom och affärsutvecklingskonsult och har arbetat med ledande befattningar i över 20 år. Jag älskar möten med spännande människor och att få verka i den kreativa processen samt skapa och realisera visioner. De senaste 11 åren har jag arbetat som VD för Hire Sound och brinner för möjligheten att utveckla mig själv, medarbetare och vårt bolag men även att få vara en del av att driva utvecklingen inom branschen som helhet. Ett exempel på det är att jag de senaste åren varit bollplank för Greentimes certifieringsprojekt ”Hållbart evenemang” och ”Hållbar arena”. Vill du vara en del av mitt nätverk så adda mig på LinkedIn: linkedin.com/in/tobias-larsson-0249533

Beskriv företagets historia samt  inriktning på marknaden
Hire Sound grundades av Magnus Wiborg och Olle P Persson 2008. Båda hade redan då många års erfarenhet som egenföretagare och ljudtekniker. 2008 beslöt man sig för att slå sig samman och samarbeta samt bygga för framtiden. 2010 valde man att rekrytera en vd och med åren har vi fortsatt att växa. 2013 förvärvade vi Light Tec från branschklenoden ”Gurkan” och 2016 adderade vi ytterligare ett affärsområde med AV-teknik. Bolaget står i dag på två affärsben 1.) Uthyrning och försäljning av evenemangsteknik inom ljud, ljus och bild samt kringliggande tjänster 2.) Försäljning och installation av AV-teknik. Vi är 5 anställda och arbetar regelbundet med frilanstekniker. Vårt mission är att skapa trygga och proffsiga produktioner för våra kunder och deras kunder. Vi värnar om dem och deras projekt och vi konsulterar dem gärna så att vi kan växa och utvecklas långsiktigt tillsammans. Vi kallar det kärlek!

LLB som branschorganisation och framtidsfrågor
Branschen är fortfarande relativt ung och består av flera utmaningar. Enligt oss så är det viktigt att vi som bransch börjar ena oss kring viktiga strategiska frågor som framtida kompetensetsbehov, säkerhet, hållbarhet, arbetsförhållanden med mera. Här har ett branschorganisation en unik förmåga att samla in behov och skapa konkreta åtgärder för att stötta företag och enskilda näringsidkare. Det är därför viktigt att flera bolag ansluter sig till LLB

Hantering av personuppgifter (GDPR)

LLB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress llb@branschkansliet.se.

LLB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR