Informationsteknik Scandinavia AB - Patrik Camp

Om mig
Min introduktion till branschen var ett jobb som ljud och ljustekniker till en turnerande barnteaterföreställning. Efter några år på resande fot fick jag ett jobb som servicetekniker på Sennheiser.

Jag har varit på Informationsteknik sedan 1996 och arbetat med det mesta inom företaget sedan dess. 2015 köpte jag och några kollegor företaget från de dåvarande ägarna och vi har drivit bolaget i egen regi sedan dess.

Beskriv företagets inriktning på marknaden
Informationsteknik installerar tekniklösningar för möten och mötesplatser. Vi har två avdelningar, en där vi arbetar med events och möten där det behövs tillfälliga lösningar och en där vi projekterar, installerar och servar mötesplatser exempelvis konferensrum och hörsalar.

Företagets ambition är att vara kunskapsgivande inom branschen – en ”thought leader”. Vi vill med de kunskapsseminarier vi erbjuder utbilda och dela med oss av vår spetskompetens. Vi lägger även stort fokus på att vidareutbilda våra medarbetare inom relevanta områden.

Vi finns i Stockholm, Malmö och Sandviken. Vi är 55 anställda och omsätter c:a 150 miljoner kronor.

Utmaningar för branschen och LLB
En stor utmaning för branschen är tillgången på kompetens. Produkterna och lösningarna förändras i allt snabbare takt och blir mer avancerade och tillgången på de kompetenser som behövs är begränsad.

LLB bör arbeta för att göra branschen attraktiv för framtidens arbetskraft. Bland annat genom att påverka olika utbildningsinstitut och bidra med innehåll till utbildningar och sedan vara med och marknadsföra dessa.

 

Hantering av personuppgifter (GDPR)

LLB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress llb@branschkansliet.se.

LLB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR