Lexter Ljuddesign AB - Vd Margareta Andersson

Beskriv företagets inriktning på marknaden
Ljudarkitektur & ljuddesign för offentliga och digitala miljöer. Rätt ljud adderar en dimension och förstärker positiva intryck. Använt på rätt sätt kan ljudet kommunicera, informera och överraska.

Antal anställda i företaget
8 stycken plus 3 projektanställda

Företagets utveckling, både historiskt och framtid
Lexter startades 2009 och I början handlade det mycket om att ”utbilda marknaden” och få den att förstå värdet av en kontrollerad och omhändertagen ljudmiljö, där ljuddesign kan vara lika självklart som ljusdesign eller inredning. Idag är Lexter är en internationellt ledande byrå inom ljudarkitektur, audio branding, ljudinnehåll och konceptuell ljuddesign. Vi designar nyskapande ljudupplevelser och miljöer för offentliga och digitala rum. Vi ställer alltid människan, varumärket och upplevelsen i fokus och med våra beprövade processer och verktyg skapar vi design som berör, bygger atmosfär, förstärker intryck, skapar funktion eller maskerar privat information.”

Utmaningar för branschen
För ljuddelen är det att gemensamt klara av att på ett ansvarsfullt sätt forma framtidens urbana ljudlandskap, utan ljudföroreningar och ljudkrig, med människan i fokus.

Vad tycker du är LLB:s viktigaste frågor framöver
Att förena det analoga med det digitala.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

LLB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress llb@branschkansliet.se.

LLB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR